Omtale i Morgenbladet av Høstutstillingen

Filmen (over)tro  ble omtalt i denne anmeldelsen av Høstutstillingen i Morgenbladet 16. september 2016.

Utdrag:
Bitende humor finnes også i Kristin Tårnes’ korte videoessay (over)tro, som tar økologien over i mytologiske former. Hvorfor har ikke det østsamiske museet i Neiden åpnet ennå, syv år etter ferdigstillelsen? Ligger bygget på et forhekset sted, hvor de underjordiske burde ha blitt spurt om råd? Lokal tradisjon ber deg overnatte på et sted før du beslutter å bygge, og la være hvis du får en urolig natt. Bør du følge slike regler selv om du ikke tror på dem – bare for sikkerhets skyld? Kanskje er det ikke rarere enn å døpe barnet ditt når du personlig ikke tror på Gud.

This entry was posted in Anmeldelser, Utstillinger. Bookmark the permalink.

Comments are closed.